مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره آتشدان سنگی
خوبه
fp
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۳:۲۵ - درباره رودخانه زاینده رود
با سلام در متن نوشته شده اسم روستاي گرم دره بعد از روستاي قراقوش به اشتباه گرم گوگان نوشته شده است لطفا اصلاح نماييد
سيداسماعيل هاشمي
سه شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۶:۵۱ - درباره معبد مهري مراغه و مقبره ملا معصوم
خوب بود کاش عکس هم میگذاشتید
برسام وحدت
چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۴:۳۶ - درباره گنبد پیر محله
من این گنبد را ازنزدیک دیدم.
يكشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۰۹:۲۹ - درباره امامزاده علی شکر تاب
امامزاده علی (ع) روستای شکرناب، از امامزاده هایی است که اعتقاد زیادی به آن دارند. بنده که ارادت خاصی به آن دارم.
مهدی حداد
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۴۹:۵۴ - درباره خانه اعلم
به نظر من بافت قديمي جز درد سر ونفرين براي دولت چيز ديگر ندارد افراد اين منطقه به جاي اينكه از وجود اين بافت در نزديكيشان لذت ببرند وافتخاري باشد برايشان ارزو ميكنند از بيخ انشا الله ويران شود چراكه اجازه ساخت 2 تا روي پيلوت مي دهند پس كسي كه سه پسر داشته باشد بايد چكاركند خدا ريشه ظلم رابكند انشاالله
چهارشنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۹:۰۱ - درباره بیشه ها و جنگل ها
ضمن تشکر از شما بهتر بود عکس از مناظر تهیه می شد تا بهتر بتوانیم با آن آشنا شویم
حسین ستوده
دوشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۲:۰۱ - درباره ایوان کرخه
جای یک عکس از ایوان کرخه خالیست.
شنبه ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۵:۳۳ - درباره روستای هفتادر
با سلام هوای هفتادر خیلی هم خشک و گرم است نه معتدل گرم .سایتتون اصلا پربار نیست اطلاعات ان خیلی کم است مطالب بیشتری را در رابطه با این روستا بیاورید
علی موسوی
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۲۰:۵۳ - درباره روستای قطب آباد
با سلام خدمت مدیر محترم این وب سایت "قطب آباد" از سال 1370 دارای شهرداری می باشد و در اصل یک مدینه فاضله ای است که با هدایت قطب الدین شیرازی در قرن نهم ساخته شده است یعنی قطب الدین" ناکجا آباد" افلاطون و مدینه فاضله فارابی را عینیت بخشیده است و زمانی که بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا وجود نداشته این شهر، شهر آرمانی بوده است . با تشکر، برای کسب اطلاعات بیشتر به www.gotbadin.blogfa.com سری
یک شهروند قطب آبادی
سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۱۷:۴۱ - درباره چشمه سبز
بسیار زیباست این چشمه و سبزی خاص آن آرامش و طیبایی خاصی به ادمی میبخشد...
هراتی
شنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۱:۳۱ - درباره قصر عین الرشید
حداقل یه عکس ازاین بنای تاریخی میذاشتین
مجتبی احمدزاده
جمعه ۰۳ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۵:۴۸ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
عالی است
بانو
جمعه ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۰۹:۳۵ - درباره رودخانه خرسان
رود خانه خرسان از بهترین رودخانه های ایران است چون که تنوع ماهی دران زیاد است
سامی
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۳:۰۲:۳۹ - درباره روستای میمند
این روستا و منطقه بسیار زیباست و به صورت بکر باقی مانده است ولی افسوس که سازمان گردشگری هیچ کاری نمی کند
علی اعتمادی
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۴۲:۴۲ - درباره غار رود افشان
با سلام من در تاریخ 06/10/92 به غار رود افشان رفتم مکان بسیار جالبی از لحاظ تاریخی میباشد ولی متاسفانه با مشاهده بعضی موارد ضد فرهنگی و دینی مواجه شدم که بسیار متاسف شدم از جمله اینکه کلیه چراغ های داخل غار را از بین بره اند،روی در و دیوار غار با ماژیک و غیره یادگاری و غیره نوشته اند،به غندیلهای بسیار زیبا داخل غار آسیب رسانده اند و ... از لحاظ حجاب و این قبیل موارد هم که نگویم بهتر است.
عباس اشیاع
شنبه ۰۷ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۶:۲۳ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
عالی است
بانو
جمعه ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۰۹:۳۹ - درباره قله دماوند
از دور که خیلی زیباست . تاحالا از نزدیک ندیدمش ولی به نظرم با ابهته
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۳:۴۱ - درباره معبد آناهیتا
سلام.لطفآ جواب نظرات رابدهید.تصاویر مکانهای معرفی شده را حتمآ نمایش دهید.مشتاق تربرای سفر میشویم.
امیری
شنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۵۷:۲۶ - درباره مقبره شاه اسماعیل صفوی
سلام توضیحات جالب بود ولی بدون تصویر فایده نداره
نازنین قادر
شنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۲۷:۳۱

بزرگترین برگر ماهی : در ارومیه بزرگترین برگر ماهی ایران توسط آشپزهای ایرانی در محل دایمی نمایشگاههای بین المللی ارومیه پخته شد . این برگر ماهی همزمان با برپایی چهارمین نمایشگاه سراسری توسعه و عرضه مستقیم محصولات شیلاتی و دومین جشنواره طبخ غذاهای آبزی توسط 10 آشپز و 20 کمک آشپز در فضایی معادل 200 مترمربع در 28 بهمن 1384 پخته شد . این برگر ماهی 1610 کیلوگرم وزن ، 15 متر ارتفاع و 4 متر قطر داشت و برای طبخ آن 700 کیلوگرم گوشت خالص ماهی فیتوفاگ ، 200 کیلوگرم قارچ ، 150 کیلوگرم پیاز ، 100 کیلوگرم گوجه فرنگی ، 100 کیلوگرم خیارشور ، 200 کیلوگرم نان همبرگر ، 45 کیلوگرم سس ، 2 کیلوگرم سبزی و 3 کیلوگرم ادویه بکار برده شد . هدف از طبخ این برگر ماهی آشنایی مردم با انواع طبخ آبزیان و معرفی خواص غذایی پروتیین ماهی سفید و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در جامعه بود. |
|
تعداد نظرات : 0 |
تعداد بازدید : 2982 |