مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک به نیاکان بیگ زاده های صومای متعلق هست وتمام گفته های دیگر دروغ است
آرام اشرفی بیگ زاده
دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۲:۲۵ - درباره درباره ملاير
جاذبه اصلی ملایر پارک سیفیه را روی سایت بگذارید
جواد
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۳۸:۰۸ - درباره آرامگاه نادر شاه افشار
باعث تاسف است كه هيچكدام از مكانها داراي تصوير نيست با كدام تصوير ذهني به ديدن اين مكانها برويم.
طاهره جوادي
يكشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۳:۱۴ - درباره امامزاده جعفر بروجرد
بروجرد مهد فرزانگان است بروجرد در آستانه استان شدن است امامزاده جعفر از آثار بسیار مذهبی با معماری زیبا از دوران سلجوقی است که نیاز به تبلیغ بیشتر دارد
ساحل سعادت
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۳:۵۶ - درباره امامزاده محروق
باسلام ضمن تشكر از زحمات شما به اطلاع مي رساند آدرس ديدني هاي نيشابور را اشتباه نوشته ايد بطور مثال: آدرس آرامگاه امامزاده محروق را كدكن نيشابور نوشته ايد. حال اينكه كدكن شهري از شهرستان تربت حيدريه است ولي امامزاده محروق در 7كيلومتري جنوب شرقي شهر نيشابور است. و... مدير پايگاه خبري اخترنيوز و ويكي دانش ، دانشنامه ي ازاد ايراني
محمدرحيم اكبري
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۳۰:۳۳ - درباره كاروانسراي آوه
با سلم ممنون از سایت زیبا تون.کاروانسرای آوه در استان مرکزی هست نه در قم.لطفا این اشتباهتون را در سایت درست کنید.ممنون از اینکه به فکر جاذبه ها و توسعه گردشگری در ایران بزرگمون هستید.
محمد بهرام
يكشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۲۹:۴۸ - درباره مقبره شيخ لقمان بابا
بنای لقمان بابای سرخسی یدارای کی دیگر از گنبد های زیبای آجری خراسان است با قوسی در جلو که بالای آن تخریب شده است. ارتفاع گنبد از هارونیه هم بیشتر است و فیلگوش های گنبد نیز دیدنیست.
سیاوخش کندریز توسی
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۴:۱۱ - درباره قلعه کاظم داشی (کاظم خان )
جالب بود.
hashemi
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۵۸:۰۷ - درباره آبشار ایج یا ده قلو
اطلاعات نوشته شده کم است.وادرس دقیق مشخص نیست
دوشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۸۷ ساعت ۰۷:۲۲:۰۴ - درباره قلعه پنج برار مورموری(قلعه تاجمیر)
انتساب آن به تاجمیر کذب محض و به خاطر بزرگ پنداری این بنده خدا بوده
ازدهلران
پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۷:۲۷ - درباره سی سخت
فوق العاده شهر زیبایی است
sr
يكشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ساعت ۰۹:۴۱:۵۹ - درباره قلعه بردوك
قلعه ي بردوك درميان روستاي گودل و حسنلو قرار دارد
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۴:۰۰ - درباره گلمکان
'گلمکان شهر عشق است ومیگذر رهررهگذر ی از ان..برای وصل یار...
روح اله گلمکانی
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۵:۲۲ - درباره معبد آناهیتا
با عرض سلام، با تشکر از زحمات شما در این سایت بسیار عالی و خوب از شما خواهشمندم در مورد اطلاعات مربوط به هتل ها و آژانسها و رستورانها زودتر اقدام کنید.
ناهید گلکار
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۴:۴۹ - درباره قلعه پنج برار مورموری(قلعه تاجمیر)
انتساب آن به تاجمیر کذب محض و به خاطر بزرگ پنداری این بنده خدا بوده
ازدهلران
پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۷:۲۷ - درباره غار دربند
با سلام این غار در فاصله یک کیلومتری شمال شهر مهدیشهر قرار دارد ( در تقسیمات جدید شهری , منطقه دربند جزئی از شهر مهدیشهر است ) و به همین دلیل با شهر مهدیشهر تنها 1 کیلومتر فاصله دارد و تمامی امکانات و اقدامات جهت توریستی کردن آن توسط شهرداری مهدیشهر ( مرکز شهرستان مهدیشهر ) انجام گرفته است . چنانچه قصد معرفی این غار زیبا را به گردشگران دارید . بهتر بود می نوشتید : 1 کیلومتری شمال شهر مهدیشهر
jamshid taherkord
جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۱۰:۲۶ - درباره قلعه رودخان
ما هفته پیش رفتیم قلعه رودخان.طبیعتش واقعا بکرو خارق العاده یه.ولی واقعا نفس می خواد اون همه پاه رو بری تا قله کوه ،ما که جونمون بالا اومد ولی می ارزید.1800متر پله ست. با اینکه زیباترین نقطه روی زمینه اکثرا ازش بی خبرند. اگه تصمیم گرفتین برید صبح زود برید که خیلی هواش عالیه در ضمن راحت رفتو برگشتش 5ساعت طول می کشه
سمانه گلکار
يكشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۳:۰۶ - درباره روستای خورگو
یکی از بهترین روستاهای استان هرمزگان است. بهتون پیشنهاد می کنم به این روستا برید
MAD
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۲:۴۵ - درباره نقش بهرام
hich axs az in asarnist?
shirin
يكشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۵۴:۱۰ - درباره روستای زواره
سلام ابتدا بگم زواره شهر نه روستا!!!!!!!!!! دوما اردستان اثارتاریخی بسیاربسیار زیادتری دارد
شفیعی
يكشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۲۵:۱۹

غار دربند |
|
نوع بنا : طبیعی |
|
غار دربند بزرگ ترین غار استان است که در 21 کیلومتری شمال سمنان و سه کیلومتری جنوب شهمیرزاد واقع شده و مشرف بر دره سرسبز و خرم دربند است. این غار، درکمرکش کوه سنگی زیبایی به نام لهرد رو به مشرق قرار دارد و دره وسیع و سرسبز دربند در زیر آن گشترده شده است.
مدخل غار به عرض 75/2 متر و ارتفا ع آن 35/1 متر است. پس از عبور از دهانه و مدخل غار، وارد دالانی به طول 24 و عرض متوسط سه متر می شویم. این دالان، دهانه غار و تالار غار را به هم متصل می کند. انتهای دالان به تدریج كوتاه می شود، تا این که به دهانه ای به ارتفاع 80 سانتی متر می رسد، پس از عبور از دهانه مذکور وارد غار می شویم.
وضع داخلی غار نسبتأ ساده و بدون پیچ و خم است. فضای غار به صورت تالاری بیضی شکل است به طول 91 متر كه عریض ترین قسمت آن 36 متر و بلند ترین نقطه سقف آن 20 متر است.
ساختمان غار از نظر زمین شناسی مربوط به دوران سوم و از نوع سنگ های رسوبی است که به مقدار فراوان آهک و املاح دارد و از این رو، سراسر آن پوشیده از ستون های بزرگ و زیبای استالاگمیت (چکنده) و استالاگتیت (چکیده) است و از این نظر، از زیبا ترین و تماشا یی ترین غارهای ایران به شمار می رود. بلند ترین ستون استالاگمیت با ارتفاع 2 ا
متر وبا قطر متوسط 85/1 متر با زیبایی خاصی در وسط غار بالا رفته است.
آنچه در حفریات وکند وکاوهای غار به دست آمده نشانگر آن است که این غار متعلق به دوران های مختلف تاریخی است و مربوط به یک زمان مشخس نیست. قدیمی ترین آثار به دست آمده از این غار مربوط به قرن پنجم هجری و مستتد ترین آنها سکه طلایی است به خط کوفی که قسمتی از آن شکست و از بین رفته است، ولی سبک و خط آن متعلق به اواخر سلجوقی و اوایل حمله مغول است.
کاسه های لعابی معروف به گبری، کار مازندران و سفال های بسیار ظرپف، کار گرگان از صناایع قرن 5-6 هجری قدیمی ترین آثاری است که از این غار به دست آمده است.
این آمار تا دوره قاجاریه به چشم می خورد و چنین استنباط می شود که غار در دوره های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. در تاریخ ثبت است که در حکمرانی اسپهبدان طبری در دوره سلجوقیان و جنگ های آنان با اسماعییه که درنواحی سمنان صورت گرفت،گروهی از ترس به این غار پناهده شدند که آثار به دست آمده نشان از این سکونت کوتاه مدت دارد.
سهل انگاری بازدیدکنندگان، این شگفتی های کمیاب طبیعت را به ویرانی کشانده است. گروه های متعدد کوهنوردی و افراد عادی با روشن کردن مشعل، نمای داخلی غار را سیاه و دود اندود کرده اند که منجر به کاهش جلوه و زیبا یی آن شده است.
در این تخریب، عوامل طبیعی نیز بی تاثیر نبوده است. ستون های عظیم و سنگین و تخته سنگ های بزرگ که درگوشه وکنار غار پراکنده اند، حکایت از زمین لرزه های سهمناک دوران های دور می کند. کف غار سنگلاخ و دارای پستی و بلندی های بسیار است و بر اثر رطوبت هوا قسمت زیادی از آن را گل لغزنده پوشانده که عبور از آن بی خطر نیست. با این وصف گروه های متعددی از شهرهای دور و نزدیک در طول سال از این غار دیدن می کنند. این غار از جمله غار هایی است که در صورت توجه می تواند مکانی جذاب برای ایرانگردان و جهانگردان به شمار آید.
|
|
آدرس :21 کیلومتری سمنان و سه کیلومتری جنوب شهمیرزاد | |
تعداد بازدید : 11422 |
تعداد نظرات : 13
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |