مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره دریاچه شورابیل
Insights like this liven thnigs up around here.
Dilip
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۵۴:۳۳ - درباره تپه حاجی فیروز
تشکر میکنم از زحمات شما عزیزان که جاهای ناشناخته ایران زمین ما را شناسایی و معرفی میکنید.
javid azarpour
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۳:۱۶:۱۵ - درباره تپه ته کندوک
با عرض سلام وخسته نباشید اگه میشه مطلبی بیشتری در موردش بنویسید
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۵:۳۱ - درباره روستای هلیلان
با تشكر فراوان از زحمات همه شما عزيزان به نظر من هليلان دشتي زيبا و سرسبز با مردماني خونگرم و مهمان نواز است، كه در منطقه زيبايي واقع شده است. مخصوصا شهر كهره كه چشم اندازي زيبا و دلنشين دارد و روستاي خان هليلان بوده با تشكر
حجت ويسي كهره
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷ ساعت ۲۳:۲۱:۵۸ - درباره کوه هزار
راین یک شهرستان می باشد نه روستا
سینا
پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۶:۵۹ - درباره قلعه کاظم داشی (کاظم خان )
کاظم خان از اهالی روستای گورچین قلعه بوده و قلعه کاظم داشی هم در این روستا واقع می باشد. لطفا تاریخ منطقه انزل را تحریف نکنید.
سجاد شیدایی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۵۷:۵۷ - درباره دریاچه عباس آباد
واقعن با این سایتتون هنر کردید.به این میگن توسعه گردشگری!؟ نه عکسی نه فیلمی
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۸:۱۴ - درباره تپه خرمن
لطفا به همراه عکس باشد
نامی
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۸:۱۳ - درباره مسجد و قرآن نگل
این قران ازنظرعظمت خیلی بزرگ است ولی متاسفانه نه به روستا ونه به قران اهمیت داده نمی شود
فرشید کریمی حصاری
سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۶:۳۳ - درباره قلعه سرماج
سلام من هم از طرف احمدی های این روستا از شماتشکرمیکنم ...
شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۲:۵۴ - درباره آبشار بهرام بیگی
ابشار بهرام بیگی جز مارگون هستش نه لوداب
من خودم
پنجشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۴۳:۵۳ - درباره پل خشتی لنگرود
در برخی منابع، قدمت پل به دوره ی سلجوقی نسبت داده شده است.مصالح این پل از خشت و ساروج تهیه شده و برجسته ترین آثار تاریخی شهر است که هم اکنون نیز مورد استفاده عابر پیاده قرار می گیرد و دو منطقه بازار و گلشن لنگرود را به هم متصل می کند.
محمد
يكشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۶:۳۸ - درباره کلیسای حضرت مریم (ماوانا)
چه سالی ساخته شده است
کیوان
جمعه ۰۹ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۵:۳۲:۲۲ - درباره روستاي عزآباد(يزآباد)
جه زيباست عكسهاي محله ها كوجه باغ هادربهاي چوبي ديوارهاي خشت وگلي نمايش داده شود
كاظم ابهجي عزابادي
يكشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۵۳:۴۷ - درباره خانه منجم باشی
سلام. این عکسی که گذاشتید متعلق به این مکان نیست. لطفا پیگیری کنید.
ابوالفضل رمضان دوست
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۳:۳۳:۱۱ - درباره باغ و کاخ تاریخی فین
به تازگي اين باغ ثبت جهاني گرفته وبهترين باغ ازنظر معماري صفوي شناخته مي شود يكي از جاذبه هاي ديدني اين باغ استفاده از اختلاف سطح جوي ها و فشار يكسان آب در فواره ها مي باشد كه بدون هيچگونه پمپي آب در جوي ها در گردش است.
مجتبي پابرجي
سه شنبه ۰۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۰۰:۲۰ - درباره مسجد چورس
بر اساس گفته قدیمی ها و مدارک ثبتی موجود چندین هکتار زمین مال مسجد است (وقف حکمران چورس در زمان شاه عباس - اگر این زمین ها را به خود مسجد بر گردانید مخارج آن تامین می شود چرا زمین مسجد دست دیگران ؟
فرهاد-حسنی
يكشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۱۸:۱۴ - درباره رودخانه ماربر
امروز دنبال اطلاعات کاملی از رودخانه ماربر بودم که سایت شما را از روی جستجوی گوگل باز کردم. متاسفم برای دروغ بزرگی که ثبت شده. ماربر از ضلع شمالی دنا واقع در پادنای سمیرم و در استان اصفهان قرار دارد.
شاهرخ فارسی
چهارشنبه ۱۱ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۴۶:۰۶ - درباره آرامگاه كوروش كبير
واقعاعالی وباشکوه وپرافتخاراس
سانازمنصوری لرستان
شنبه ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۴۹:۳۰
آرشیو اخبار گردشگری
صنعت گردشگری هویت و تمدن ایرانی را به جهان معرفی می کند
رئیس فراکسیون مجلس شورای اسلامی گفت: باید با کمک صنعت گردشگری هویت و تمدن ایرانی را به جهان معرفی کنیم.
اسدالله عباسی در گفت و گو با خبرنگار پيام گردشگر اظهار داشت: در زمینه ی رشد صنعت گردشگری حرکت شتابنده ای آغاز شده که باید از طریق آن با عزم ملی ، هویت و تمدن ایرانی را به جهانیان معرفی کرده و تبلیغات لازم را در این زمینه انجام دهیم.
وی با بیان این مطلب که شرایط را باید به گونه ای فراهم کرد که گردشگران بتوانند در یک روز 4 فصل ایران را مشاهده کنند گفت: پتانسیل های بالقوه ای در این زمینه وجود دارد که باید به فعل تبدیل شود.
عباسی در ادامه عنوان کرد: یکی از پتانسیل ها در زمینه رشد صنعت گردشگری نمایندگان مجلس هستند که می توانند در بحث قانونی و فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه این صنعت و شناساندن آن اقدامات مهمی را انجام دهند
وی با بیان این مطلب که نمایندگان مجلس می توانند بازوانی برای گسترش صنعت گردشگری در کشور باشند افزود: ما می توانیم با رفع موانع قانونی این حوزه به دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کشور کمک کرده و از آنها حمایت کنیم.
عباسی در ادامه با تشریح این موضوع که یکی از این موانع قانونی عدم سرمایه گذاری مستقیم افراد خارج از کشور در ایران می باشد گفت: دفاتر می توانند نقش حلقه ی این سرمایه گذاران با کشور را داشته و در شرایطی که جهان دچار بحران اقتصادی می باشد بسیاری از سرمایه های سرگردان را به سوی کشور ما سوق دهند.
وی گفت: با توجه به اوضاع اقتصادی دنیا گردشگری تنها صنعتی است که اثر سوء نداشته و با کمترین هزینه می تواند فواید زیادی را برای کشور به ارمغان آورد.
وی در رابطه با نقش دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی در رشد صنعت گردشگری عنوان کرد این دفاتر می توانند با ایجاد تعامل و همکاری با یکدیگر و غنا بخشی به بخش تورها و سفرهای گردشگری و برنامه ریزی پیرامون آن نقش موثری در رشد این صنعت داشته باشند.
وی در پایان به بیان این مطلب که ممکن است برخی از قوانین این حوزه نیاز بازنگری داشته باشد افزود: فراکسیون مجلس برای برداشتن این موانع به وجود آمده است ، اما برای تسریع در رشد این صنعت نیازمند عزم تمام سازمانها و نهادها هستیم.
24 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia









