مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره مسجد جامع پامنار سنگسر(مهدیشهر)
با سلام مناره مسجد جامع پامنار بسیار باشکوه و قدیمی است اما مورد غفلت و در آستانه تخریب است
حسین
يكشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۳:۲۶ - درباره غار مزدوران
سلام تا به حال دو بار از این غار بازدید کرده ام روی تابلو ورودی این غار نوشته شده که این غار مربوط به هزاره اول قبل از میلاد بوده و دهانه ورودی آن حدود پنج متر ارتفاع دارد و پس از طی چند متر ارتفاعش به ده متر بالغ می شود و در فاصله 40 متری به محوطه مستطیل شکل وسیعی به اندازه 20*40 میرسیم که در گذشته چشمه ای به شکل حوضچه آب بوده است سپس به محوطه پلکانی مارپیچ صعب العبوری میرسیم که به تناوب تنگ و
اکرم فرزانه
جمعه ۰۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۵۱:۴۸ - درباره امامزاده قاسم ازنا
امامزاده قاسم مکان زیارتی خوبی است.
جابر کشاورز
سه شنبه ۰۶ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۰۱:۰۱ - درباره غار مزدوران
سلام تا به حال دو بار از این غار بازدید کرده ام روی تابلو ورودی این غار نوشته شده که این غار مربوط به هزاره اول قبل از میلاد بوده و دهانه ورودی آن حدود پنج متر ارتفاع دارد و پس از طی چند متر ارتفاعش به ده متر بالغ می شود و در فاصله 40 متری به محوطه مستطیل شکل وسیعی به اندازه 20*40 میرسیم که در گذشته چشمه ای به شکل حوضچه آب بوده است سپس به محوطه پلکانی مارپیچ صعب العبوری میرسیم که به تناوب تنگ و
اکرم فرزانه
جمعه ۰۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۵۱:۴۸ - درباره روستای مدوار
بهترین روستاست
فلاح مدواری
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۰:۳۰ - درباره سازه های آبی شوشتر
فوق العادس واقعا زیباست
فاطمه
سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۳۶:۱۴ - درباره آبشار باران کوه
خیلی زیبا
حسن ساقی
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۴۶:۲۱ - درباره خانه منجم باشی
سلام.یکی دیگر از خانه های تاریخی لنگرود خانه ی دریابیگی است که آن هم مربوط به دوره قاجار است.لطفا آن را هم بگذارید. در ضمن بقعه دوازده امامزاده در روستای ملاط لنگرود و همچنین بقعه امامزاده حسین در انتهای ماهی فروشان لنگرود نیز جاذبه های زیارتی این شهر هستند. این امامزاده ها غالبا از تبار پادشاهان زیدی در حکومت شیعی آل کیااند که حدود 200 سال در منطقه گیلان و بخشی از مازندران حکومت می کردند
محمد
يكشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۱:۴۲ - درباره مسجد رحیم خان
اشتباه به این فاحشی مسجد رحیم خان در خیابان طالقانی است وبا محله خواجو فاصله زیادی دارد با این اشتباه اعتبار سایتتان را زیر سوال برده اید
معمار اصفهان
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۴:۰۹ - درباره چشمه های آب گرم رامسر
ettelaate site shoma dar morede ramsar besyar zaeife. yek kami karetono jedi begirin va be fekr ma bashin az karshenasan taghallobi estefade nakonin az nirohaton kar bekeshin. mamnon
avesta
جمعه ۲۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۵۷:۱۵ - درباره غار مغان
اینجانب راهنمای تور های داخلی و خارجی و غار نوردی دارای گواهینامه بین المللی -اطلاعاتی درباره غار مغان :1-حتما با چراغ قوه بسیار قوی وارد غار شوید 2-با تجهیزات و کفش لباس مناسب 3-تنها وارد غار نشوید سعی شود با افراد ی که قبلا رفته اند بروید مراقب باشید زیرا مسیر تاریک وکمی پیچ در پیچ می باشد -من در تاریخ 2/3/1392 به تازگی رفته ام که تا فاصله 500 متری غار مسیر را ادامه داده ام که تا حوضچه سوم یا ت
هادی اسماعیلی
شنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۶:۲۰ - درباره اسپی مزگت (مسجد سفید)
سلام من یکی از مردم غیور و سرافراز تالش هستم و برایم سوال پیش آمده مه شما که این همه اطلاعات دقیقی دارید چطور به این فکر نکردید که اگر در یک جایی مسجد باشد بطور قطع در آن جا روستا یا شهری وجود داشته که آلان زیر خاک مدفون است از شما خواهش می کنم که یک تیم عملیاتی برای کشف آن بفرستید من مطمئن هستم که سود زیادی می کنید اگر مایل بودبد با شماره ی 09394069627 تماس حاصل فرمایید با تشکر.
حسین عزیزطولی
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۴۳:۰۱ - درباره امامزاده علي الصالح
لطفا ازمعجزات این امام زاده ی بزرگ برای کسانی که بزرگی این امام زاده رانمی شناسند بگویید
کوثر
يكشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۱۱:۱۳ - درباره بازار سرتپوله سنندج
یکی از قدیمی ترین بازارهای سنندج میشود که مسجدو آرامگاه هاجره خاتون خواهر امام رضا درآن واقع شده است.
کوروش
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۰۳:۴۹ - درباره مشهد میر بزرگ (مرعشی )
Good points all around. Truly apeprcaited.
Danilolmiranda
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۴:۵۹ - درباره مسجد چورس
I thank you humbly for sharnig your wisdom JJWY
Evaline
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۸:۱۹ - درباره رودخانه زاینده رود
با سلام در متن نوشته شده اسم روستاي گرم دره بعد از روستاي قراقوش به اشتباه گرم گوگان نوشته شده است لطفا اصلاح نماييد
سيداسماعيل هاشمي
سه شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۶:۵۱ - درباره امامزاده هاشم
لطفا آدرس دقیق تر بدهید . همان امامزاده هاشم جاده قزوین-رشت ?
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۵۲:۱۰ - درباره بند دره
ما بیرجندی ها فقط همینو داریم. برگ سبزی
ali
سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۰:۵۰
تکیه معاون الملک |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : قاجاریه ( تاریخ میلادی : 1796-1921 ) |
|
تکیه معاون الملک یکی از بناهای به جای مانده دوره قاجاریه در کرمانشاه می باشد که کاشی های منحصر بفردآن، اين بنارا از دیگر تکایای شهر متمایز می کند. این بنا در بافت قدیم شهر در محله آبشوران قدیم و در خیابان شهید حداد عادل واقع شده است. اين تكيه به دستور حسن خان معروف به معاون الملك ساخته شد. اين بنا از سه قسمت حسينيه زينبيه و عباسيه تشكيل شده است.
حسينيه: مجموعه بنا حدود شش متر از سطح خيابان پايين تر است و براي ورود به حسينيه بايد از هفده پله بزرگ عبور كرد. در كنار اين پله ها سقاخانه كوچكي وجود دارد كه با كاشي هايي با شمايل منسوب به حضرت ابوالفضل (ع) تزيين شده است. در اين تصوير حضرت ابوالفضل (ع) سوار بر اسب است و شمشير به كمر و پرچم در دست دارد. روي پرچم نصر من الله و فتح قريب نوشته شده است. جلوي پاي سوار نيز تصوير كودك خردسالي ديده مي شود. مردم مل سوار را به حضرت ابوالفضل (ع) و تصوير كودك را به حضرت سكينه (س) نسبت مي دهند كه از عموي خود – عباس – طلب آب كرده است. مردم اين مكان را محترم مي شمارند و در آن جا شمع روشن كرده و طلب حاجت مي كنند.
سراسر نماي مدخل و سر در ورودي بنا نيز با كاشي هاي نفيس تزيين شده است. حسينيه صحن كوچكي است و در اطراف آن حجره هاي دو طبقه و طاق نماهاي متعددي ديده مي شود كه تمام ديوارهاي آن با كاشي كاري زيبا تزيين شده است. داخل طاق نماهاي اين بخش با مجالس كاشي كاري شده پوشيده شده است و اين مجالس، صحنه هايي از عزاداري شامل سينه زني ، قمه زني و هم چنين تصاويري از خلفا و سلاطين ايران و بارگاه حضرت سليمان را نشان مي دهد. علاوه بر كاشي هاي با نقوش انساني، كاشي هايي نيز با نقوش هندسي زيبا به چشم مي خورد.
به هنگام مرمت حسينيه آثاري از آيينه كاري و گچ بري بر ديوارهاي آن ظاهر شد . ظاهرا بناي اوليه با گچ بري آيينه كاري تزيين شده بود.
زينبيه: بخش مياني يا زينبيه صحن مسقفي است كه اطراف آن به وسيله حجره هاي متعددی احاطه شده است. غرفه های طبقه فوقانی محل استقرار زنان شرکت کننده در مراسم سوگواری بود. سقف بنا به صورت گنبدی دو پوش است.
کنبد زیرین به صورت عرق چین و نمای گنبد فوقانی فلری است. تمام دیوارها و حجره های اطراف با کاشی های زیبا شامل هجده مجلس از صحنه های غم انگیز کربلا نظیر آمدن زعفر جنی به خدمت امام حسین(ع) ، رزم جضرت علی اکبر(ع)، رزم حضرت قاسم(ع)، رزم حضرت ابوالفضل(ع)، صحنه هایی از قیام توابین به خاک سپاری شهدای کربلا توسط قبیله بنی اسد، صحنه ورود اهل بیت به مدینه ، مجلس مختار و بردن اهل بیت (ع) و امام سجاد(ع) به خرابه های شام و مجل یزید است.
در بالای قسمت دیواره گنبد، هشت مجلس کاشی کاری شده وجود دارد. این تصاویر عبارتند از: صحنه عروج پیامبر(ص) و دیدن حضرت علی(ع) در معراج؛ ضمانت حضرت رضا(ع) از آهو، قربانی کردن جضرت اسماعیل (ع) توسط حضرت ابراهیم(ع)، نبرد حضرت حضرت علی(ع)، با سردار خیبریان, باطل کردن جادوی جادوگران فرعون توسط حضرت موسی(ع) و مکتب خانه فرزندان حشرت علی(ع).
در حاشیه پایین آن نیز اشکال متعددی از سلاطین و پادشاهان اساطیری و تاریخی دیده می شود. هم چنین در اطراف بنا مرثیه های متعددی از محتشم کاشانی به چشم می خورد. خطاط خطوط و اشعار سقف دیواهای زینبیه و حسینیه میرزا حسن خان خطاط کرمانشاهی بوده است.
قبر مرحوم معاون الملک بانی تکیه که در سال 1327 ش در گذشت. در اتاق کوچکی در جنوب شرقی زینبیه قرار دارد.
عباسیه: بنای عباسیه صحن وسیعی است که در قسمت شرقی آن یک بنای دو طبقه و در قسمت جنوبی آن، ایوانی با دو ستون آجری ساخته شده است. دیوارهای عباسیه نیز با کاشی های رنگارنگی با مجالسی از ورود حضرت یوسف به کنعان ، بارگاه حضرت سلیمان و تصاویری از آستان مقدس حضرت علی(ع) و امام حسین (ع) تزیین شه است.
در این صحن نیز تصاویری از شخصیت های مذهبی سیاسی و چهره هایی از رجال دوره قاجار کرمانشاه از جمله حسن خان معاون الملک و آیت الله حسین حایری طباطبائی بر روی کاشی ها دیده می شود.
|
|
آدرس :بافت قدیم شهر – محله آبشوران قدیم – خیابان شهید حداد عادل | |
تعداد بازدید : 12708 |
تعداد نظرات : 4
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |